Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Beure aigua amb gas redueix el risc cardiovascular. Els dispensadors d'aigua afavoreixen el consum

Beure aigua amb gas redueix el risc cardiovascular. Els dispensadors d'aigua afavoreixen el consum

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 26/09/2013
EL Prat de Llobregat, 26 Septembre 2013

Segons un estudi publicat per la revista Journal of Nutrition beure mig litre d'aigua amb gas durant els àpats redueix fins a un 15% els factors de risc cardiovascular.   

A Espanya el consum d'aigua amb gas és encara esporàdic en comparació amb altres països europeus, encara que poc a poc aquest producte va guanyant terreny al nostre país. Els seus efectes beneficiosos per a la salut contribueixen. Alguns estudis han demostrat que l'aigua amb gas ajuda a reduir el colesterol, prevé l'aparició d'osteoporosi i arteriosclerosi, facilita la digestió i té propietats diürètiques.

En aquest context, els models de dispensadors d'aigua amb gas que ofereix Canaletas faciliten un major consum. La companyia és pionera en la introducció de fonts electròniques d'aigua amb gas a Espanya. Després d'observar que en molts països d'Europa com Itàlia, Alemanya o Suïssa, és comú des de fa temps l'ús de dispensadors d'aigua que dispensen aigua amb gas, l'empresa va iniciar la seva introducció a Espanya.

El model de dispensador d'aigua fabricat per Canaletas, està realitzat totalment en acer inoxidable i destaca pel seu atractiu i elegant disseny. És un dispensador d'aigua totalment electrònic, amb botons polsadors amb leds de diferents colors i una sèrie d'elements de seguretat, que el situen en el top de la gamma.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...