Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Absentisme i baixa productivitat allunyen a l'inversor estranger

Prensa
Segons l'opinió de Morera, la planta barcelonina ha d'augmentar producció en els propers anys en funció dels nous mercats. S'entra en fabricar i dissenyar i opta per comprar marques. Canaletes preveu exportar als països d'Orient Pròxim, com Qatar i els Emirats Àrabs Units per duplicar la producció actual de 8.000 fonts d'aigua al Prat.
 
Els indicadors econòmics internacionals sobre el nivell de productivitat industrial a Espanya porten anys alertant que estem per sota de la mitjana europea.

Això vol dir que per cada hora de treball d'un empleat en una fàbrica espanyola, el seu rendiment i la rendibilitat que la proporciona al seu cap està per sota de socis comunitaris com França, Alemanya, Regne Unit i els països nòrdics.

Si a la productivitat afegim l'elevat índex d'absentisme (motiu al·legat pels treballadors per no anar a treballar, generalment per qüestions de salut),Espanya perd atractiu per fabricar en benefici d'economies incipients i on els costos són més baixos.

Aquesta empresa familiar, multinacional i fabricant de fonts d'aigua, té el seu únic centre fabril al Prat de Llobregat (Barcelona),però reconeix que no és factible produir a l'exterior. A Canaletes hem crescut incorporant marques innovadores com Tanex i Fonlife per després vendre aquestes fonts de menor qualitat i aquesta seguirà sent la nostra línia ", assegura a Foment de la Producció el director general de l'empresa familiar Jordi Morera. És el cas de la marca Fonlife d'acer que Canaletas va comprar a la Xina per vendre a Espanya a un segment d'empreses que busquen productes més barats i de menor qualitat pel que fa a l'acer que utilitzen. La marca Canaletes queda reservada per a fonts d'aigua de major resistència i tecnologia, ja que estan fabricades d'acer inoxidable.

Segons l'opinió de Morera, la planta barcelonina ha d'augmentar producció en els propers anys en funció dels nous mercats. S'entra en fabricar i dissenyar i opta per comprar marques. Canaletes preveu exportar als països d'Orient Pròxim, com Qatar i els Emirats Àrabs Units per duplicar la producció actual de 8.000 fonts d'aigua al Prat. "Els països àrabs suposaran el 30% de l'exportació", prossegueix.
Canaletas
2017-08-01 09:56:45
Absentisme i baixa productivitat allunyen a l'inversor estranger
/-ca/blog/Absentisme+i+baixa+productivitat+allunyen+a+l'inversor+estranger/ia48
... ...